Acomiadament de l'assignatura

 


DINÀMICA DE LA RENTADORA 



Avui és l'últim dia de la matèria, el temps ha passat volant... i hem realitzat una dinàmica una avaluació final entre tots per a acomiadar la matèria d'Educació Social: Interrogants i reptes de futur, i amb això al nostre professor Antonio Alcántara que ens ha estat acompanyant durant aquest període formatiu, i tan complicat per tots, a causa de la COVID-19,proporcionant-nos noves maneres més dinàmiques d'adquirir i transmetent coneixements com és el de les dinàmiques tant per la seva part com per la nostra, amb les exposicions del treball final.

La dinàmica de comiat es diu "la rentadora" on plasmem a manera de "pòsit" les impressions de la matèria separant-los per colors, consisteix a escriure les nostres autoavaluacions... nosaltres vam utilitzar una plataforma digital, gràcies a la virtualitat....


Un cistell de roba bruta: en aquest cistell aniran tots aquells elements o aspectes de la matèria que creguem que no han funcionat bé.
Una rentadora: on aniran aquells elements que es podrien millorar.
Un estenedor: on es plasmaran (de color verd) els aspectes que creguem que sí que han funcionat.

Després de diversos mesos realitzant aquest blog, puc dir que no ha estat tasca fàcil, atès a la motivació d'aquest any i afegeixo el hàndicap de la falta de temps a causa del meu treball, problemàtiques familiars, malalties... tot i això crec haver complert el propòsit de la matèria i he intentat plasmar els coneixements treballats a l'aula i les pròpies impressions.
He après molt de mi i dels meus companys!

M'ha agradat molt l'assignatura! 💓💜💛💚💙




Comentaris

Entrades populars